Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

Sisällissota fiktiossa -luento Raumalla

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.11.2018

Soturikissat-tapahtuma Rauman pääkirjastossa

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.11.2018

Lango-sovelluksen esittely

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 20.11.2018

Tiedonantaja-seminaari

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 6.11.2018

Pankkipäivät Porin pääkirjastossa

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 6.11.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Satakirjastojen uusi verkkokirjasto käyttöön 10.12.

Satakirjastot ottavat 10. joulukuuta käyttöön uuden Finna-verkkokirjaston. Uusi verkkokirjasto on aiempaa selkeämpi ja toimii paremmin myös mobiililaitteissa. Sivusto on osa Finna.fi –verkkopalvelua, jossa on mukana jo yli 300 kirjastoa ja museota. Finnassa ovat esimerkiksi kaikki Suomen yliopisto- ja ammattikorkeakoulukirjastot.

Uuteen verkkokirjastoon voi tutustua jo nyt osoitteessa satakirjastot.finna.fi. Tässä vaiheessa palvelussa toimivat jo haut, varaaminen sekä lainojen uusinta. Kirjautuminen tapahtuu entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Maksujen maksaminen ja omien tietojen päivittäminen tulevat käyttöön vasta 10.12.

Finnassa voi omiin asiakastietoihinsa liittää myös perheenjäsenten tiedot ja uusia koko perheen lainat yhdellä kirjautumisella. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat uutuusvahti sekä tallennetut teoslistat, jotka voi jakaa myös muiden nähtäväksi. Nykyiseen verkkokirjaston tallennetut listat eli hyllyt eivät siirry Finnaan, joten ne kannattaa joko tulostaa tai lähettää itselleen sähköpostitse ennen 10.12.

Lainausautomaateilla voi lainata vain kirjastokortilla

Sosiaaliturvatunnuksen sisältävällä kortilla ei voi enää lainata johtuen EU:n tietoturvadirektiivin tiukennetuista vaatimuksista tietoliikenteelle.

Saat tarvittaessa uuden kirjastokortin maksutta asiakaspalvelustamme.

Muutos koskee vain automaatteja.

Englanninkielisiä e-äänikirjoja kuunneltaviksi

Naxos Spoken Word Library -kokoelman kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan Satakirjastojen kirjastokorttinumerolla. Kokoelma sisältää paljon klassikoita, mutta myös jonkin verran uudempaa kirjallisuutta. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Viimeksi varatut teokset
333759
Vuosi: 2013
S. 210-238: Sanasto.
392738
Vuosi: 2017
Lisämateriaali: The making of come and find me.
449080
270836
Vuosi: 2017
Lisämateriaali: Deleted scenes ; Claustrophobic terror: creating a thriller in space ; Life: in zero G ; The art and reality of Calvin ; Astronaut diaries.
363082
Vuosi: 2012
Viimeksi pisteytetyt teokset
1259568
Tekijä: Vallinkoski, Noora, kirjoittaja
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys
1257062
Tekijä: Kettu, Katja, kirjoittaja
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
1257121
Tekijä: Enoranta, Siiri, kirjoittaja
Luokka: 84.2, Fantasia
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta