Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

Näyttely Rauman pääkirjaston lastenosastolla

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 9.10.2018

Lautapelituokiot Lapin kirjastossa lokakuussa

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 24.10.2018

SÄKYLÄN PÄÄKIRJASTOSSA LEFFAILTAPÄIVÄ MA 22.10.

Paikkakunta: Säkylä
Tapahtuman alkupäivämäärä: 22.10.2018

"Valon kanssa"-valokuvanäyttely

Paikkakunta: Eurajoki
Tapahtuman alkupäivämäärä: 17.10.2018

Tarinakoukku Huittisten pääkirjastossa

Paikkakunta: Huittinen
Tapahtuman alkupäivämäärä: 24.10.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Porin kirjastot on suljettu ma ja ti 22.-23.10. JHL ry:n lakon takia. Satakirjastojen verkkokirjasto toimii normaalisti.

Porin kirjastot kiinni maanantaina 22.10. ja tiistaina 23.10.

Porin kirjastot on suljettu maanantaina ja tiistaina 22.- 23.10 JHL ry:n lakon takia. Satakirjastojen verkkokirjasto toimii kuitenkin normaalisti ja Noormarkun omatoimikirjasto on avoinna klo 7-15. Virpi Hämeen-Anttilan vierailu ma 22.10. klo 18 sekä Tea Karvisen luento kansallispuistoista ti 23.10 klo 18 kansalaisopiston auditoriossa toteutuvat suunnitellusti.

Lainausautomaateilla voi lainata vain kirjastokortilla

Sosiaaliturvatunnuksen sisältävällä kortilla ei voi enää lainata johtuen EU:n tietoturvadirektiivin tiukennetuista vaatimuksista tietoliikenteelle.

Saat tarvittaessa uuden kirjastokortin maksutta asiakaspalvelustamme.

Muutos koskee vain automaatteja.

Englanninkielisiä e-äänikirjoja kuunneltaviksi

Naxos Spoken Word Library -kokoelman kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan Satakirjastojen kirjastokorttinumerolla. Kokoelma sisältää paljon klassikoita, mutta myös jonkin verran uudempaa kirjallisuutta. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Uusia musiikkipalveluja Satakirjastojen asiakkaille

Naxos Music Library World sisältää musiikkia maailman joka kolkasta. Satakirjastojen kirjastokortin numerolla kirjautuneena voi valita kuunneltavaa yli 100.000 kappaleen ja yli 150 maan valikoimasta. Kuunnella voi tietokoneella tai mobiililaitteella. Palvelussa voi olla yhtäaikaisesti kirjautuneena neljä käyttäjää.

Naxos Video Libraryssa voi katsella ja kuunnella mm. konsertteja, oopperoita ja dokumentteja lähinnä klassisen musiikin alalta. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja yhtä aikaa voi palvelua käyttää neljä asiakasta.

Jo aiemmin ovat samaan tapaan olleet käytettävissä Naxos Music Library sekä Naxos Music Library Jazz. Näitä voi käyttää yhtä aikaa kuusi kirjautunutta.

 

Viimeksi varatut teokset
1276436
Tekijä: Kurkela, Johanna, esittäjä
Vuosi: 2018
37493
Tekijä: Sari, Anneli, esittäjä
Vuosi: 1993
47458
Tekijä: Sari, Anneli, esittäjä
Vuosi: 1991
282607
Tekijä: Sari, Anneli, esittäjä
Vuosi: 1999
425397
Tekijä: Suora Lähetys, esittäjä
Vuosi: 2016
Viimeksi pisteytetyt teokset
1253313
Tekijä: Kuusisto, Meri, kirjoittaja
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys
75232
Tekijä: Osorio, Elsa
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä
328618
Tekijä: Snoekstra, Anna
Luokka: 84.2, Jännitys
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
1256729
Tekijä: Kyrönseppä, Kari, kirjoittaja
Luokka: 84.2, Sota
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys
1257124
Tekijä: McManus, Karen M., kirjoittaja
Luokka: 84.2, Jännitys
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta