Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

Taidepolku-näyttely

Paikkakunta: Eurajoki
Tapahtuman alkupäivämäärä: 19.11.2018

Luonnontarua -näyttely

Paikkakunta: Harjavalta
Tapahtuman alkupäivämäärä: 5.11.2018

Henry Flinkmanin runokirjan

Paikkakunta: Harjavalta
Tapahtuman alkupäivämäärä: 4.12.2018

Altti Rintalan kirjan julkistamistilaisuus

Paikkakunta: Harjavalta
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.11.2018

Sisällissota fiktiossa -luento Raumalla

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.11.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Satakirjastojen uusi verkkokirjasto käyttöön 10.12.

Satakirjastot ottavat 10. joulukuuta käyttöön uuden Finna-verkkokirjaston. Uusi verkkokirjasto on aiempaa selkeämpi ja toimii paremmin myös mobiililaitteissa. Sivusto on osa Finna.fi –verkkopalvelua, jossa on mukana jo yli 300 kirjastoa ja museota. Finnassa ovat esimerkiksi kaikki Suomen yliopisto- ja ammattikorkeakoulukirjastot.

Uuteen verkkokirjastoon voi tutustua jo nyt osoitteessa satakirjastot.finna.fi. Tässä vaiheessa palvelussa toimivat jo haut, varaaminen sekä lainojen uusinta. Kirjautuminen tapahtuu entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Maksujen maksaminen ja omien tietojen päivittäminen tulevat käyttöön vasta 10.12.

Finnassa voi omiin asiakastietoihinsa liittää myös perheenjäsenten tiedot ja uusia koko perheen lainat yhdellä kirjautumisella. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat uutuusvahti sekä tallennetut teoslistat, jotka voi jakaa myös muiden nähtäväksi.

Nykyiseen verkkokirjaston tallennetut listat eli hyllyt eivät siirry Finnaan, joten ne kannattaa joko tulostaa tai lähettää itselleen sähköpostitse ennen 10.12. Myöskään teosten arvostelut ja pisteytykset eivät uudessa verkkokirjastossa enää näy.

Lainausautomaateilla voi lainata vain kirjastokortilla

Sosiaaliturvatunnuksen sisältävällä kortilla ei voi enää lainata johtuen EU:n tietoturvadirektiivin tiukennetuista vaatimuksista tietoliikenteelle.

Saat tarvittaessa uuden kirjastokortin maksutta asiakaspalvelustamme.

Muutos koskee vain automaatteja.

Englanninkielisiä e-äänikirjoja kuunneltaviksi

Naxos Spoken Word Library -kokoelman kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan Satakirjastojen kirjastokorttinumerolla. Kokoelma sisältää paljon klassikoita, mutta myös jonkin verran uudempaa kirjallisuutta. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Viimeksi varatut teokset
252976
351972
Tekijä: Teräsniska, Suvi, esittäjä
Vuosi: 2009
351121
Tekijä: Knuutila, Sirkka
Vuosi: 2007
315742
Tekijä: Keinänen, Jari
Vuosi: 2017
326293
Tekijä: Tolonen, Tuutikki
Vuosi: 2013
Viimeksi pisteytetyt teokset
1257937
Tekijä: Mackintosh, Clare, kirjoittaja
Luokka: 84.2, Jännitys
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
331371
Tekijä: Pastis, Stephan
Luokka: 85.32
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys
1257958
Tekijä: Thurén, Julia, kirjoittaja
Luokka: 36.22
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta