Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

SÄKYLÄN PÄÄKIRJASTOSSA LEFFAILTAPÄIVÄ MA 22.10.

Paikkakunta: Säkylä
Tapahtuman alkupäivämäärä: 22.10.2018

"Valon kanssa"-valokuvanäyttely

Paikkakunta: Eurajoki
Tapahtuman alkupäivämäärä: 17.10.2018

Säkylän pääkirjastossa nukketeatteria pe 19.10.

Tapahtuman alkupäivämäärä: 19.10.2018

Tarinakoukku Huittisten pääkirjastossa

Paikkakunta: Huittinen
Tapahtuman alkupäivämäärä: 24.10.2018

Kotivirta -valokuvanäyttely

Paikkakunta: Kokemäki
Tapahtuman alkupäivämäärä: 1.10.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Englanninkielisiä e-äänikirjoja kuunneltaviksi

Naxos Spoken Word Library -kokoelman kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan Satakirjastojen kirjastokorttinumerolla. Kokoelma sisältää paljon klassikoita, mutta myös jonkin verran uudempaa kirjallisuutta. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Uusia musiikkipalveluja Satakirjastojen asiakkaille

Naxos Music Library World sisältää musiikkia maailman joka kolkasta. Satakirjastojen kirjastokortin numerolla kirjautuneena voi valita kuunneltavaa yli 100.000 kappaleen ja yli 150 maan valikoimasta. Kuunnella voi tietokoneella tai mobiililaitteella. Palvelussa voi olla yhtäaikaisesti kirjautuneena neljä käyttäjää.

Naxos Video Libraryssa voi katsella ja kuunnella mm. konsertteja, oopperoita ja dokumentteja lähinnä klassisen musiikin alalta. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja yhtä aikaa voi palvelua käyttää neljä asiakasta.

Jo aiemmin ovat samaan tapaan olleet käytettävissä Naxos Music Library sekä Naxos Music Library Jazz. Näitä voi käyttää yhtä aikaa kuusi kirjautunutta.

 

Viimeksi varatut teokset
1257845
Tekijä: Pesti, Mall, kirjoittaja
Vuosi: 2018
1257089
Tekijä: Beevor, Antony, kirjoittaja
Vuosi: 2018
350421
Tekijä: Graham, Winston
Vuosi: 2016
1260646
Viimeksi pisteytetyt teokset
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta