Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri
Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 8.1.2018
Paikkakunta: Huittinen
Tapahtuman alkupäivämäärä: 5.12.2017
Paikkakunta: Harjavalta
Tapahtuman alkupäivämäärä: 5.12.2017
Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.9.2017
Paikkakunta: Harjavalta
Tapahtuman alkupäivämäärä: 7.9.2017
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Verkkokirjastoon ei voi kirjautua 9.12.2017 - 1.1.2018

Satakirjastoissa otetaan joulukuussa 2017 käyttöön uusi lainausjärjestelmä. Siksi Satakirjastoissa ei voi lainata, uusia tai varata aineistoa eikä tehdä tiedonhakuja 9.–18.12. Verkkokirjasto on pois käytöstä 9.12.2017 - 1.1.2018 välisen ajan.

E-aineistoja voi koko järjestelmänvaihdon ajan käyttää normaalisti. Esimerkiksi e-kirjoja ja e-äänikirjoja voi siis lainata.

Satakirjastojen toimipisteistä osa on tänä aikana avoinna, mutta aukioloajat voivat olla normaalia lyhyempiä. Aukioloajat voi tarkistaa kirjastojen omilta verkkosivuilta.

Järjestelmänvaihdon ajan avoinna olevissa kirjastoissa voi esimerkiksi lukea lehtiä ja kirjoja, opiskella, ottaa kopioita ja käyttää tietokoneita. Myös saapuneet varaukset voi noutaa, mikäli niiden noutopaikaksi valittu kirjasto on avoinna. Omatoimikirjastoihin pääsee sisälle, mutta lainaaminen, uusiminen, varaaminen ja tiedonhaku eivät onnistu.

Palautukset voi jättää kirjaston palautusluukkuun tai aukioloaikoina kirjastoon. Laina-aikoja on pidennetty vuodenvaihteen yli, eikä järjestelmänvaihdon ajalta kerry myöhästymismaksuja.

Normaaleihin aukioloaikoihin ja palveluihin palataan 19.12.2017.

Verkkokirjasto on asiakkaiden käytettävissä jälleen 2.1.2018.

Verkkokirjasto pysyy muuten ennallaan, mutta asiakkaiden omien hyllyjen sisältö katoaa, kun uusi lainausjärjestelmä otetaan käyttöön.

 

Satakunnan historiaa digitoituna

 

Satakunnan kirjastot ovat digitoineet edustavan kokoelman satakuntalaisten paikkakuntien paikallishistorioita. Teokset löytyvät näköispainoksina yleisten kirjastojen digikokoelmasta. Paikallishistorioiden lisäksi sivuilta löytyy kotiseutuaineistoa Nakkilasta ja Mantan pakinoita Porin murteella.

 

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta