Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

Pankkipäivät Porin pääkirjastossa

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 6.11.2018

Digineuvontaa Ulvilan kirjastossa

Paikkakunta: Ulvila
Tapahtuman alkupäivämäärä: 4.9.2018

Älypuhelin- ja tablettipiiri

Paikkakunta: Nakkila
Tapahtuman alkupäivämäärä: 27.8.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Satakirjastojen uusi verkkokirjasto julkaistu

Satakirjastojen uusi Finna-verkkokirjasto on nyt auki. Uusi verkkokirjasto on aiempaa selkeämpi ja toimii paremmin myös mobiililaitteissa.

Linkki uuteen verkkokirjastoon

Valitettavasti verkkomaksaminen ei vielä toimi uudessa verkkokirjastossa. Tämän takia vanha ja uusi verkkokirjasto toimivat vähän aikaa rinnakkain, kunnes verkkomaksut ovat käytössä myös uudella sivustolla.

Kirjautuminen uuteen verkkokirjastoon tapahtuu entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Olethan muistanut ottaa omat tallennetut listasi talteen? Ne eivät siirry uuteen verkkokirjastoon, vaan niitä on luotava uudelleen. Myöskään teosten arvostelut ja pisteytykset eivät uudessa verkkokirjastossa enää näy.

Lainausautomaateilla voi lainata vain kirjastokortilla

Sosiaaliturvatunnuksen sisältävällä kortilla ei voi enää lainata johtuen EU:n tietoturvadirektiivin tiukennetuista vaatimuksista tietoliikenteelle.

Saat tarvittaessa uuden kirjastokortin maksutta asiakaspalvelustamme.

Muutos koskee vain automaatteja.

Englanninkielisiä e-äänikirjoja kuunneltaviksi

Naxos Spoken Word Library -kokoelman kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan Satakirjastojen kirjastokorttinumerolla. Kokoelma sisältää paljon klassikoita, mutta myös jonkin verran uudempaa kirjallisuutta. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Viimeksi varatut teokset
253923
Tekijä: Järvinen, Pekka
Vuosi: 2016
1. Esimiehenä onnistumisen edellytykset -- 2. Esimies työyhteisön palveluksessa -- 3. Tehokas ja kehittyvä työyhteisö -- 4. Työyhteisön ongelmista ratkaisuihin -- 5. Ihmisten johtaminen ja jatkuva muutos -- 6. Työyhteisön kehittäminen -- 7. Esimiehenä kehittyminen ja jaksaminen.
460005
Tekijä: Holma, Antti
Vuosi: 2017
306356
Tekijä: Järvinen, Pekka
Vuosi: 2014
238249
Tekijä: Järvinen, Pekka
Vuosi: 2011
Viimeksi pisteytetyt teokset
1289645
Tekijä: Kinnunen, Tommi, kirjoittaja
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
341914
Tekijä: Kepler, Lars
Luokka: 84.2, Jännitys
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
1242516
Tekijä: Alkemade, Kim van, kirjoittaja
Luokka: 84.2, Historia
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
1259633
Tekijä: Hunter, Erin, kirjoittaja
Luokka: 84.2, Fantasia
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys
450205
Tekijä: Jalonen, Olli
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta