Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

Outi Puolanteen Tarinoita-näyttely

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 16.7.2018

Eveliina Talvitien ja Maryam Abdulkarimin vierailu

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 18.7.2018

Moon Fog Prophet - Kuusumun profeetta 1998

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 5.7.2018

Lasten kirjojen yö Porin kirjastossa

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 16.8.2018

Pop up -kirjastoauto

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 15.6.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Uusia musiikkipalveluja Satakirjastojen asiakkaille

Naxos Music Library World sisältää musiikkia maailman joka kolkasta. Satakirjastojen kirjastokortin numerolla kirjautuneena voi valita kuunneltavaa yli 100.000 kappaleen ja yli 150 maan valikoimasta. Kuunnella voi tietokoneella tai mobiililaitteella. Palvelussa voi olla yhtäaikaisesti kirjautuneena neljä käyttäjää.

Naxos Video Libraryssa voi katsella ja kuunnella mm. konsertteja, oopperoita ja dokumentteja lähinnä klassisen musiikin alalta. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja yhtä aikaa voi palvelua käyttää neljä asiakasta.

Jo aiemmin ovat samaan tapaan olleet käytettävissä Naxos Music Library sekä Naxos Music Library Jazz. Näitä voi käyttää yhtä aikaa kuusi kirjautunutta.

 

Viimeksi varatut teokset
291041
Tekijä: Kontala, Janne
Vuosi: 2015
73890
Tekijä: Juurikkala, Jussi
Vuosi: 1976
1254852
Vuosi: 2018
Esipuhe / Matti Rautiola -- Kuinka Suomea on rakennettu -- Rakennettiin Suomi / Harri Hautajärvi -- Torpasta lähiöön - Suomen asuntorakentamisen pitkä taival / Riitta Nikula -- Kesämökkien ja saunojen maa / Harri Hautajärvi -- Kaupungissa on tulevaisuus / Anja Kervanto Nevanlinna -- Oppimisen ja koulutuksen tiloja / Elina Standertskjöld -- Vallan ja hallinnon huoneita / Eija Rauske -- Huolenpitoa ja hyvinvointia kansalle / Marja Heikkilä-Kauppinen -- Kulttuurin ja vapaa-ajan tiloja koko kansalle / Aino Niskanen -- Tiedon ja liikenteen väylät / Marko Nenonen -- Tehtaita ja tehtaalaisia / Lauri Putkonen -- Sotilaiden kentät ja kasarmit - armeija rakentaa / Anne Mäkinen -- Suomi purkaa ja korjaa / Netta Böök -- Talojen suunnittelu ja rakentaminen eri aikoina -- Puusta ja kivestä / Petri Neuvonen -- Teolliseen rakentamiseen / Matti Pentti -- Hyvä rakentaminen edellyttää sääntelyä / Lauri Jääskeläinen -- Talot tehdään työmaalla / Risto Pesonen -- Suomi rakentaa maailmalla -- Rakennusvientiä ja kansainvälistymistä / Mikko Laakso -- Suomi vie arkkitehtuuria / Kristo Vesikansa.
Viimeksi pisteytetyt teokset
283445
Tekijä: Manzos, Aleksandr
Luokka: 79.8109
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys
241172
Tekijä: Patterson, James
Luokka: 84.2, Jännitys
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys
76819
Tekijä: London, Jack
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys
271179
Tekijä: Starnone, Domenico, kirjoittaja
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta