Hyppää sisältöön
 

 

 

  

Kieli Kieli
Tietokannat Tietokannat

Kirjastojen yhteistietokannat

Melinda

Melinda on suomalaisten kirjastojen yhteistietokanta. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, ammattikorkeakoulukirjastojen, yhteiskirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä aineistoista. Melindan hakukäyttö on kaikille avointa.

Frank-monihaku

Frank-monihaulla voit hakea lähes kaikkien avointen suomalaisten kirjastojen kirjoja ja muuta aineistoa, myös useasta eri tietokannasta yhtäaikaisesti. Frank-monihaku on vapaassa käytössä.

Artikkelitietokannat

ARTO on kotimaisten aikakauslehti- ja kirja-artikkelien viitetietoja sisältävä tietokanta.

Media-arkisto sisältää kokotekstiartikkeleja Iltalehdestä, Kauppalehdestä, Aamulehdestä, Kainuun Sanomista, Lapin Kansasta, Pohjolan Sanomista ja Satakunnan Kansasta. Artikkeleja on lehdestä riippuen 1990-luvulta alkaen. Media-arkisto on käytettävissä kaikissa Satakirjastoissa.

Lehtitietokannat

eMagz

eMagz-palvelusta löytyy valikoima suomalaisten aikakauslehtien näköispainoksia. Uudet lehdet ovat luettavissa heti niiden ilmestyttyä ja myös lehtien vanhempia numeroita voi lukea. Aikakauslehtien lisäksi palvelusta löytyvät Ilta-Sanomat ja Iltalehti. eMagz on käytettävissä kaikissa Satakirjastojen toimipaikoissa osoitteessa emagz.fi.

ePress

ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet luettavaksi heti niiden ilmestyttyä. Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin  painetut lehdet. ePress on käytettävissä kaikissa Satakirjastojen toimipaikoissa osoitteessa www.epress.fi.

PressReader

PressReaderissa on laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa. Lehdet ovat näköisversioita ja luettavissa heti niiden ilmestyttyä. PressReader on käytettävissä Porin, Huittisten, Eurajoen sekä Pomarkun kirjastoissa sekä myös muualta kirjautumalla näiden kirjastojen kirjastokortin numerolla. Mobiililaitteelle asennettavan PressReader-sovelluksen avulla lehtiä voi ladata myöhemmin luettavaksi.

Musiikkitietokannat

Naxos Music Library

Naxos Music Library on musiikinkuuntelupalvelu, jossa on kuunneltavissa suuri valikoima lähinnä klassista musiikkia. Naxosta voit kuunnella kirjautumalla sisään Satakirjastojen kirjastokortin tunnuksella. Palvelua voi käyttää samanaikaisesti 8 kuuntelijaa. Muista kirjautua ulos palvelusta, kun lopetat kuuntelun.

Naxos Music Library Jazz

Naxos Music Library Jazz on jazzmusiikin kuuntelupalvelu, jota voi käyttää kirjautumalla Satakirjastojen kirjastokortilla. Palvelua voi käyttää samanaikaisesti 8 kuuntelijaa. 

Naxos Music Library World Music

Maailmanmusiikkiin keskittynyt tietokanta tarjoaa laajaa valikoimaa eri maiden kansanmusiikkia. Siihen kuuluu myös Smithsonian Folkways -tallenteet. Palvelua voi käyttää samanaikaisesti 4 kuuntelijaa.

Naxos Video Library

Lähinnä klassisen musiikin videoihin keskittynyt palvelu tarjoaa yli 3000 videota konserteita, oppera-, ballettitallenteita ja musiikin nauhoitusistuntoja. Palvelua voi käyttää samanaikaisesti 4 kuuntelijaa.

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta