Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

 

 

 

 

Naxos Music Library World

 

 

Lisää: Musiikki verkossa

♫ Satakuntalaisii musiikkitapahtumii ♫ Satakuntalaisii musiikkitapahtumii

Kuva: Hanna Virtanen, Porin Kameraseura r.y.

 

Karmarock, Harjavalta
KarmaRock on Harjavallassa järjestettävä musiikkifestivaali. Festivaali järjestetään vuosittain heinäkuun viimeisenä lauantaina Kokemäenjoen rannassa, noin kilometrin päässä Harjavallan keskustasta ja se on yhden päivän mittainen.
tapahtuman kotisivut
 

Klustermus, Rauma
Pitkäikäinen ilmainen pienfestivaali esittelee uutta musiikkia genrerajoista välittämättä.
tapahtuman kotisivut
 

Palmgren-festivaali
Palmgren-festivaali tekee tunnetuksi porilaissyntyisen säveltäjän ja pianistin Selim Palmgrenin musiikkia. Nelipäiväisen festivaalin aikana kävijät voivat kuunnella musiikkielämyksiä, puhetta musiikista ja vierailla musiikkikirpputorilla tekemässä löytöjä.
tapahtuman kotisivut
 

Pori Jazz
Pori Jazz tarjoaa monipuolisen ja korkeatasoisen läpileikkauksen tämän päivän musiikkivirtauksiin maailmalta. tunnetut ja tulevat musiikin tähdet sekä ainutkertainen festivaalimiljöö, Kokemäenjoen rannat, vehreä Kirjurinluodon konserttipuisto sekä jazzklubit muodostavat festivaalille sen ansaitsemat puitteet.
tapahtuman kotisivut
 

Pori Organ Festival
Pori Organ on vuodesta 2006 lähtien Porissa järjestetty urkumusiikkifestivaali. Sen pääkonserttipaikkana toimii Keski-Porin kirkko. Festivaalin järjestää Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Tapahtuma rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille.
tapahtuman kotisivut
 

Porispere, Pori
Kolmepäiväinen Porispere tarjoaa kotimaista laatumusiikkia rockpainotuksella. Perinteeksi on muodostumassa koko perheen Porispere-sunnuntai.
tapahtuman kotisivut
 

Rauma Blues
Laadukas kattaus ulko- ja kotimaista bluesia klubeissa ja Kukko Areenan pääkonsertissa
tapahtuman kotisivut
 

Rauma Festivo
Rauma Festivo on värikäs kamarimusiikkifestivaali, joka soi vanhan kaupungin ainutlaatuisessa miljöössä, kaduilla, pihoilla, saleissa ja kirkoissa. Monipuolisesta musiikillisesta tarjonnasta vastaavat klassisen musiikin parhaat suomalaiset ja kansainväliset taitajat.
tapahtuman kotisivut
 

Rauma Rock
Rauma Rock on vuosittainen yhden päivän musiikkifestari, joka järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007. Rauma Rock on juurruttanut paikkansa Rauman suosituimpana ja suurimpana yhden päivän tapahtumana.
tapahtuman kotisivut


RMJ
Legendaarinen Raumanmeren Juhannus Rauman Otanlahdessa - kansainvälinen ja upean moderni juhannusjuhla. Ohjelmistossa on kansainvälisiä huippuartisteja elektronisen tanssimusiikin saralta sekä muiden musiikkigenrejen edustajia. Let the party begin!
tapahtuman kotisivut


Satasoitto
Satasoitto on vuosittain elokuussa järjestettävä kamari- ja puhallinsoitinmusiikin festivaali, jonka ohjelmisto koostuu Harjavallassa ja Kokemäellä järjestettävistä erillisistä konserteista.
tapahtuman kotisivut
 

Sieravuoren juhannus, Honkilahti, Eura
Sieravuoresta löydät kaiken, mitä juhannukseltasi toivot - huippuartisteja, kesäistä maalaismaisemaa, sekä tietenkin unohtumattoman tunnelman.
tapahtuman kotisivut
 

 

♫ Etsitkö jotain? ♫ Etsitkö jotain?

lisää aihelistoja täällä