Hyppää sisältöön
 

 

 

  

Kieli Kieli


Kuva: Kalle Aaltonen

     

Satakirjastojen palvelut Satakirjastojen palvelut

Satakirjastot tarjoavat asiakkailleen kaikkien Satakunnan yleisten kirjaston laajan aineistokokoelman sekä tietopalvelua, tiloja ja tapahtumia ympäri maakuntaa. Kaikkien Satakirjastojen kirjastokortit käyvät muissa Satakirjastoissa ja lainoja voi palauttaa mihin tahansa Satakirjastoon

Teoksia voi varata muista Satakirjastoista ja ne voi noutaa omasta lähikirjastostaan. Satakirjastoilla on yhtenäiset laina-ajat ja myöhästymismaksut. Myös maksut voi maksaa mihin tahansa Satakirjastojen toimipisteeseen.

 

Lue elektronisia kirjoja

Satakirjastoihin on hankittu valikoima elektronisia kirjoja sekä laaja tarjonta erilaisia elektronisia sanomalehtiä ja viikko- sekä kuukausilehtiä.

E-kirjahakua voi rajata aikuisille, lapsille tai nuorille tarkoitettuun aineistoon klikkaamalla oikeassa yläkulmassa näkyvää painiketta, jossa näkyy kolme pistettä. Tällöin aukeaa rajausvalikko, josta voi poistaa sellaiset hakuvaihtoehdot, joiden ei halua tulevan mukaan omaan hakuunsa.

Löydät e-kirjat tästä.

Ohjeet e-kirjojen lainaamiseen ja lukemiseen löytyvät täältä.

Kuuntele kotimaisia e-äänikirjoja

Luettavien kirjojen lisäksi Satakirjastojen e-kirjaston kokoelmassa on kotimaisia e-äänikirjoja. Kuuntelu tapahtuu Ellibs-sovelluksessa suoratoistona tai omalle koneelle lataamalla. Soittimessa on unikytkin ja toiston nopeutta voi säätää mieleisekseen. Kuuntelu onnistuu myös suoraan selaimessa, jolloin erillisen kuunteluohjelman lataamista ei tarvita, mutta käytössäsi on kuitenkin oltava jatkuva verkkoyhteys.

Ohjeet e-äänikirjojen lainaamiseen ja kuuntelemiseen löytyvät täältä.

Tutustu e-lehtiin

Käytössäsi on laaja valikoima suomalaisia sanomalehtiä näköisversioina ePress-palvelussa sekä suomalaisia aikakauslehtiä eMagz-palvelussa. Lisäksi ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä on tarjolla PressReader- palvelussa. EPress on käytettävissä kaikkien Satakirjastojen tiloissa.PressReader toimii Porin, Huittisten, Eurajoen, Pomarkun sekä Nakkilan kirjastoissa ja etäkäyttöisenä näiden kirjastojen kirjastokorteilla tunnistautumalla.

Ohjeet e-lehtien käyttöön löytyvät täältä.

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta