Hyppää sisältöön
Ohjeet Ohjeet
Takaisin

Verkkomaksaminen

Voit maksaa verkossa kaikkien Satakirjastojen maksuja. Jos palauttamattomasta aineistosta on tullut erillinen lasku, niin sitä ei makseta verkkokirjaston kautta.

Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tietoni -kohdassa sähköpostiosoite. Kuntakohtainen minimimaksu on 1 €.

Valitse kirjautumisikkunassa Maksuni, jolloin voit valita ne maksut, jotka haluat maksaa verkossa. Valitse kaikki -linkki valitsee kaikki maksut. Paina sitten Maksa-painiketta.

Seuraavassa ruudussa kerrotaan valittujen maksujen yhteismäärä. Paina Jatka verkkomaksuun –painiketta. Tämä vie Paytrail-maksupalvelun sivulle, jossa voit valita minkä pankin kautta haluat maksun tehdä. Jos Jatka verkkomaksuun -painamisen jälkeen tulee virheilmoitus Rajapintavirhe, niin se johtuu siitä, että olet valinnut alle euron olevan maksun.

Maksamisen jälkeen voit palata verkkopankista takaisin verkkokirjastoon. Jos maksut eivät maksamisesta huolimatta näytä poistuneen, niin päivitä sivu (näppäimet Ctrl ja F5). Jos sivun päivittämisestä huolimatta maksetut maksut eivät poistu, niin ota yhteyttä omaan kirjastoosi.
 

 


Kieli Kieli

Verkkokirjaston pikaohje