Kuva: Jan Virtanen

Takaisin

Lainojen uusinta

Voidaksesi uusia lainojasi, sinun pitää olla kirjautuneena sisään Satakirjastojen verkkokirjastoon. Voit kirjautua kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla tai käyttäjätunnuksella, joka on liitetty kirjastokorttiisi.

Lainat pääset uusimaan kirjautumisikkunan tai Omien sivujen Lainani-kohdasta. Valitse uusittavat teokset rastittamalla niiden vieressä oleva ruutu tai valitse kaikki lainat valitsemalla Teos-otsikon vieressä oleva ylin ruutu. Paina sitten Uusi lainat -painiketta, jonka jälkeen saat tiedon uusituista lainosta sekä niistä joita ei jostain syystä voinut uusia.

Lainoja ei voi uusia, jos aineistosta on varauksia, teosta on uusittu maksimimäärä eli kahdeksan kertaa tai jos olet lainauskiellossa maksamattomien maksujen takia.

Verkkokirjaston pikaohje

E-lehtiä englanniksi - pikaohje