Kirjautuminen

Kirjautumalla sisään Satakirjastojen verkkokirjastoon näet mitä sinulla lainassa ja varauksessa, pystyt uusimaan lainojasi ja tekemään varauksia. Näet myös onko sinulla maksamattomia maksuja ja voit muokata omia yhteystietojasi.

Voit kirjautua sisään kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla tai käyttäjätunnuksella ja sen salasanalla.

Uusia käyttäjätunnuksia ei verkkokirjaston nykyisessä versiossa enää voi luoda, mutta jo olemassa olevilla käyttäjätunnuksilla voi kuitenkin yhä kirjautua.

Käyttäjätunnus näkyy kirjoittamiesi arvostelujen allekirjoituksena. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta ja haluat kirjoittaa arvosteluja, niin sinulta kysytään mitä nimeä haluat arvostelujesi yhteydessä käyttää.

Jos sinulla ei ole pin-koodia tai olet unohtanut sen, saat uuden kirjastosta.

Lopettaessasi verkkokirjaston käytön kirjaudu ulos verkkokirjastosta. Kirjaudu ulos -painike löytyy verkkokirjaston yläosan oikeasta reunasta.

Verkkokirjaston pikaohje

E-lehtiä englanniksi - pikaohje