Hyppää sisältöönKuva: Jan Virtanen

Ohjeet Ohjeet
Takaisin

E-lehdet

Kotimaiset sanomalehdet (ePress)

Kotimaisia sanomalehtiä voi lukea ePress-tietokannasta. Tietokannasta löytyy näköispainoksina laaja valikoima suomalaisia sanomalehtiä ja lehdet on luettavissa heti niiden ilmestyttyä. EPress on käytettävissä Satakirjastoihin kuuluvissa kirjastoissa osoitteessa www.epress.fi.

Kotimaiset aikakauslehdet (eMagz)

Kotimaisten aikakauslehtien sähköinen lehtipalvelu Emagz on käytettävissä kaikissa Satakirjastoissa. Palvelu löytyy osoitteesta emagz.fi. Palveluun pääsee kirjastojen asiakastietokoneilla ja tableteilla tai asiakkaiden omilla laitteilla, jotka käyttävät kirjaston langatonta verkkoa. Lehdet ovat luettavissa 12 kuukauden ajan. Samaa lehteä voi lukea yhtäaikaisesti rajoitettu määrä käyttäjiä. Jos haluamasi lehden lukuoikeudet ovat käytössä, yritä hetken kuluttua uudestaan.

Kansainvälisiä sanomalehtiä (Pressdisplay)

PressDisplayssa on laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa. Lehdet ovat näköisversioita ja luettavissa heti niiden ilmestyttyä. PressDisplay on käytettävissä Porin kirjastoissa ja Nakkilassa sekä myös muualta kirjautumalla Porin kirjastokortin numerolla.

Englanninkieliset aikakauslehdet (RBdgital)

Satakirjastot tarjoavat englanninkielisiä elektronisia aikakauslehtiä osoitteessa rbdigital.com/sata. Voit lukea lehdet kirjastossa mutta myös kotona omalla laitteella. Palveluun sisältyy noin viisikymmentä lehteä, mm. The Economist, Cosmopolitan, Elle ja Men's Health. Lehtiä ei tarvitse palauttaa, vaan ne säilyvät tilillä niin kauan kunnes ne poistaa. Näin voi rakentaa itselleen oma lehtiarkiston. Katso ohjeet englanninkielisten lehtien lukemiseen.

RBdigital-palvelu on käytössä seuraavissa Satakirjastoissa: Eura, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pori, Pomarkku, Säkylä ja Ulvila.

 


Kieli Kieli

Verkkokirjaston pikaohje

E-lehtiä englanniksi - pikaohje