Hyppää sisältöön
Ohjeet Ohjeet

E-lehdet

Kotimaiset sanomalehdet (ePress)

Kotimaisia sanomalehtiä voi lukea ePress-tietokannasta. Tietokannasta löytyy näköispainoksina laaja valikoima suomalaisia sanomalehtiä ja lehdet on luettavissa heti niiden ilmestyttyä. EPress on käytettävissä Satakirjastoihin kuuluvissa kirjastoissa osoitteessa www.epress.fi.

Kotimaiset aikakauslehdet (eMagz)

Kotimaisten aikakauslehtien sähköinen lehtipalvelu Emagz on käytettävissä kaikissa Satakirjastoissa. Palvelu löytyy osoitteesta emagz.fi. Palveluun pääsee kirjastojen asiakastietokoneilla ja tableteilla tai asiakkaiden omilla laitteilla, jotka käyttävät kirjaston langatonta verkkoa. Lehdet ovat luettavissa 12 kuukauden ajan. Samaa lehteä voi lukea yhtäaikaisesti rajoitettu määrä käyttäjiä. Jos haluamasi lehden lukuoikeudet ovat käytössä, yritä hetken kuluttua uudestaan.

Kansainvälisiä sanomalehtiä (PressReader)

PressReaderissa on laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa. Lehdet ovat näköisversioita ja luettavissa heti niiden ilmestyttyä. PressReader on käytettävissä Porin ja Nakkilan, Huittisten, Pomarkun sekä Eurajoen kirjastoissa. Näiden kirjastojen kirjastokortilla ja tunnusluvulla pääsee myös kirjautumaan palveluun muualla kuin kirjastoissa. Lataa tästä ohjeet (PDF) PressReaderin käyttöön.

PressReader mobiililaitteille

Käytettävissä on myös PressReader-sovellus mobiililaitteille. Kun tabletti tai älypuhelin käyttää kirjaston verkkoa eli on kirjaston tiloissa ja käyttää sen langatonta verkkoa, voi käyttäjä lukea lehtiä PressReader-sovelluksen kautta. Lehtiä voi myös ladata laitteelle luettavaksi myöhemmin. Laitteelle ladatut lehdet voi lukea myös silloin, kun käyttäjä on kirjaston ulkopuolella.

Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Apple iOS-, Android- ja Windows-laitteille näiden omista sovelluskaupoista.


Kieli Kieli

Verkkokirjaston pikaohje