Arviointi ja tähdittäminen

Asiakkaat voivat kirjoittaa teoksista lyhyitä arviointeja ja antaa niille tähtiä yhdestä kymmeneen.

Aineiston tähdittämiseksi sinun on oltava kirjautuneena verkkokirjastoon. Hae arvosteltava teos kirjoittamalla sen nimi hakukenttään. Hakutulos-sivulla on teostietojen alla 10 tähteä, joista voit valita mieleisesi määrän.Jos tähdet ovat harmaita, olet ensimmäinen joka tähdittää tämän teoksen. Tähdittämisen jälkeen tähtien alle tulee teksti  "1 käyttäjää on pisteyttänyt teoksen". Kaikki tähdittämäsi teokset näkyvät Omat tietoni - Omat jutut -osiossa.

Arvioinnin kirjoittamiseksi sinun on oltava kirjautuneena verkkokirjastoon. Sinulla täytyy myös olla luotuna käyttäjätunnus, joka näkyy arvostelun yhteydessä. Hae arvosteltava teos kirjoittamalla sen nimi hakukenttään. Hakutulos-sivulla klikkaa teoksen nimeä päästäksesi Teostiedot-sivulle. Saatavuustietojen alla on Kirjoita arviointi -painike. Painikkeesta pääset kirjoittamaan arviointitekstin ja tallentamaan sen.

Asiattomien arviointien ehkäisemiseksi arviointi ei tule heti näkyviin verkkokirjastoon, vaan kirjaston henkilökunta huolehtii arviointien julkaisemisesta.

Omat arvioinnit voi halutessaan poistaa kirjautumalla verkkokirjastoon ja valitsemalla Omat jutut-linkin. Omat jutut-sivulla näkyvät tiedot arvioinneistasi ja ne pystyy myös poistamaan.