Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

                

 

♫ Nuotteja verkossa ♫ Nuotteja verkossa

Bach Cantatas Website on vapaasti käytettävissä oleva sivusto, jossa saatavilla on Bachin kaikkien kantaattien nuotit sekä muun muassa Bachin instrumentaaliteosten nuotteja.

e-Concerthouse on digitaalinen, vapaasti käytettävissä oleva nuottikirjasto.

International Music Score Library on laaja, vapaasti käytettävissä oleva nuottikirjasto, jossa on kymmeniä tuhansia tekijänoikeudellisesti vapaita sekä Creative Commons -lisenssin alla julkaistuja nuotteja.

Score On Line on vapaasti käytettävissä oleva sivusto, jossa on ladattavissa klassisen musiikin digitoituja nuotteja.

ChoralWiki on vapaasti saatavissa olevien kuoroteosten laaja kokoelma.

♫ Kuuntele musiikkia verkossa ♫ Kuuntele musiikkia verkossa

e-Concerthouse-sivusto on erikoistunut klassisen musiikin live-konserttien lähettämiseen. Palvelussa voit katsella suoria konserttilähetyksiä ja tallenteita lähetetyistä konserteista.

Naxos on kirjaston käyttöösi tarjoama pääosin taidemusiikkiin suuntautunut musiikinkuuntelupalvelu, jossa on kuunneltavissa yli 1 200 000 kappaletta. Naxosta voit kuunnella myös kotona kirjautumalla sisään kirjastokortin tunnuksellasi. Satakirjastoilla on Naxosiin kahdeksan yhtäaikaisen kuuntelijan lisenssi, joten palvelu voi olla hetkittäin varattuna.

Naxos Jazz on Naxos-kuuntelupalvelun osio, jossa on kuunneltavissa yli 100 000 jazz-kappaletta. Myös Naxos Jazzia voit kuunnella kotona kirjautumalla sisään kirjastokortin tunnuksellasi.

Naxos World sisältää musiikkia maailman joka kolkasta. Kotona kirjaudutaan sisään Satakirjastojen kirjastokortilla. Palvelussa voi olla kirjautuneena yhtä aikaa neljä käyttäjää.

Naxos Video Libraryssa voit katsella ja kuunnella muun muassa konsertteja, oopperoita ja dokumentteja lähinnä klassisien musiikin alalta. Kirjautuminen tapahtuu kotona kirjastokortin numerolla ja yhtäaikaisesti palvelua voi käyttää neljä Satakirjastojen katselijaa.

Radio Classic on klassisen musiikin nettiradio. Rondo Classic -lehden verkkosivuilla voi kuunnella kolmea eri klassisen musiikin nettiradiota.

Sound Archive on British Libraryn online-ääniarkisto, jossa saatavilla on jonkin verran musiikkia sekä runsaasti erilaisia äänimaisemia, kuten luonnonääniä ja puhetta.

Viva Classica on klassisen musiikin nettiradio.

YLE Radio 1 on radiokanava, jolla on paljon musiikkiohjelmia. Ohjelmien edellisiä lähetyksiä voi kuunnella verkossa. Kuunneltavissa on kokonaisia konsertteja jazzin, kokeellisen musiikin, populaarimusiikin ja klassisen saralta sekä musiikin asiaohjelmia.

Naxos (Kirjaudu sisään kirjastokortin tunnuksellasi) Naxos (Kirjaudu sisään kirjastokortin tunnuksellasi)