Hyppää sisältöön
 

 

 

  

Kieli Kieli
E-kirjat E-kirjat

Satakirjastoissa on yhä laajeneva valikoima e-kirjoja ja e-äänikirjoja. Kirjat ovat lainattavissa Ellibs-palvelusta, jonka jälkeen niitä voi ladata omalle laitteelleen. Laina-aika e-kirjoille on 14 tai 21 päivää ja e-äänikirjoille 7 tai 14 päivää. Tämän jälkeen kirjat palautuvat itsestään eikä niitä voi enää lukea tai kuunnella.

Katso tästä tarkemmat ohjeet e-kirjojen lainaamiseen.

E-kirjasto

Satakirjastojen e-kirjat löytyvät muiden kirjojen tapaan verkkokirjastosta. Voit selata niitä myös kansallisessa e-kirjastossa, joka tarjoaa Satakirjastojen e-kirjojen lisäksi laajan valikoiman muita vapaasti internetissä olevia e-kirjoja.

Ellibs-sovelluksessa voit selata kirjaston e-kirjakokoelmaa, lainata niitä ja lukea ilman erikseen asennettevaa lukuohjelmaa. Sovellus toimii Android ja iOS-laitteilla. Voit ladata sovelluksen Google Play - tai App Store -sovelluskaupoista.

Tekijänoikeusvapaita e-kirjoja

KirjaSammosta löytyy Project Gutenbergin suomenkielisiä tekijänoikeusvapaita kirjoja

Project Lönnrot(suomenkieliset)

Project Runeberg (skandinaaviset kielet)

Librivox -äänikirjoja (eri kielillä)

Elektronisia tieteellisiä julkaisuja

Doria sisältää digitoituja e-kirjoja ja uusia tieteellisiä julkaisuja. Doriassa julkaistaan suurin osa yliopistojen väitöskirjoista. Jos kirja on hankittu Satakirjastojen kokoelmiin, niin kirjan tiedoissa löytyy useimmiten linkki verkkoversioon.

Eebo (Porin kirjaston koneilta)
Early English Books Online-tietokanta sisältää digitoitua englanninkielistä kirjallisuutta vuosilta 1470-1700.

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta