Hyppää sisältöön
Tapahtumakalenteri

Sisällissota fiktiossa -luento Raumalla

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.11.2018

Soturikissat-tapahtuma Rauman pääkirjastossa

Paikkakunta: Rauma
Tapahtuman alkupäivämäärä: 28.11.2018

Lukuhaastetapaaminen

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 15.11.2018

Lango-sovelluksen esittely

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 20.11.2018

Runoklubi eli open mic

Paikkakunta: Pori
Tapahtuman alkupäivämäärä: 14.11.2018
Tapahtumalaji
Tapahtumapaikka
Kieli Kieli

Lainausautomaateilla voi lainata vain kirjastokortilla

Sosiaaliturvatunnuksen sisältävällä kortilla ei voi enää lainata johtuen EU:n tietoturvadirektiivin tiukennetuista vaatimuksista tietoliikenteelle.

Saat tarvittaessa uuden kirjastokortin maksutta asiakaspalvelustamme.

Muutos koskee vain automaatteja.

Englanninkielisiä e-äänikirjoja kuunneltaviksi

Naxos Spoken Word Library -kokoelman kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan Satakirjastojen kirjastokorttinumerolla. Kokoelma sisältää paljon klassikoita, mutta myös jonkin verran uudempaa kirjallisuutta. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

E-äänikirjat käyttöön mobiilisovelluksella

Ellibs-sovelluksella voi nyt lainata ja kuunnella myös Satakirjastojen e-äänikirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS -laitteille. Äänikirjojen kuuntelussa voi säätää lukunopeutta tai käyttää uniajastinta, joka lopettaa toiston automaattisesti halutun ajan jälkeen. E-äänikirjojen lisäksi Ellibs-sovelluksella voi tietysti lainata ja lukea myös tavallisia e-kirjoja.

Uusia musiikkipalveluja Satakirjastojen asiakkaille

Naxos Music Library World sisältää musiikkia maailman joka kolkasta. Satakirjastojen kirjastokortin numerolla kirjautuneena voi valita kuunneltavaa yli 100.000 kappaleen ja yli 150 maan valikoimasta. Kuunnella voi tietokoneella tai mobiililaitteella. Palvelussa voi olla yhtäaikaisesti kirjautuneena neljä käyttäjää.

Naxos Video Libraryssa voi katsella ja kuunnella mm. konsertteja, oopperoita ja dokumentteja lähinnä klassisen musiikin alalta. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja yhtä aikaa voi palvelua käyttää neljä asiakasta.

Jo aiemmin ovat samaan tapaan olleet käytettävissä Naxos Music Library sekä Naxos Music Library Jazz. Näitä voi käyttää yhtä aikaa kuusi kirjautunutta.

 

Viimeksi varatut teokset
1256682
Tekijä: Riley, Lucinda, kirjoittaja
Vuosi: 2018
1260749
Tekijä: Silver, Josie, kirjoittaja
Vuosi: 2018
349611
Vuosi: 2006
Sisältää kaikki osat Weed-sarjasta, yhteensä 26 osaa.
353496
Vuosi: 2008
Sisältää jaksot: Tiibetiä tutkimassa ; Stratosfääristä merten syvyyksiin ; Vuorten valloittajat ; Tulevaisuuden tutkijat.
Viimeksi pisteytetyt teokset
255743
Tekijä: Mosconi, Lisa, kirjoittaja
Luokka: 59.55, 59.34
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys
1268862
Tekijä: Hotakainen, Kari, kirjoittaja
Luokka: 79.5209
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
374374
Tekijä: Kulovesi, Anja, kirjoittaja
Luokka: 14.4, 36.13
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
1275235
Tekijä: Yong, Jin, kirjoittaja
Luokka: 84.2
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
1257937
Tekijä: Mackintosh, Clare, kirjoittaja
Luokka: 84.2, Jännitys
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kirjautumisohje Kirjautumisohje

Kirjautuminen toimii kirjastokortin numerolla. Henkilötunnuksella ei voi kirjautua. Salasana on vähintään nelinumeroinen PIN-koodi. Jos et pääse kirjautumaan, niin ota yhteys kirjastoosi.

 

Mobiiliversioon Mobiiliversioon

Hakuohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä palautetta